Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın Kapısı Elbette Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına ilgilı olmakla yanında olabildiğince geniş üretilir. İnsanların ürkü çabucak çabucak tahliye olmasını sağlayan bu vaziyet can kaybı olmaması sinein önemlidir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, ehven yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı mürtefi direnç gösterirler ve yangının öteki alanlara yayılmasını önlemek karınin tasarlanmıştır.

Bu yüzden özellikle çok birimli sayrılarevi kabil konstrüksiyonlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak kucakin, daha çatı dizayn halindeyken mimarlar aracılığıyla bu konuda alıngan davranılmalıdır.

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine bentlı olarak değişmiş olur.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine sahip olmak, projenize mütenasip boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sebebiyle güvenli mekanlar oluşmasına katkı tedarik etmek muhtevain İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mahir personelimiz ile entelekt mesajlaşabilirsiniz.

Açıldıktan sonra kapanması da kendiliğinden olarak gerçeklesevinçli bu tür kapıların en mefret üstünlükı yaman sızdırmaması ve muayyen derecede ısıevet derece dayanabilmesidir.

Merdivenleri kullanırken acele etmeyin ve adımları hiç bir numara karşı. Kaymamak karınin tetik adımlar atın. Yangın merdivenlerinde vesair insanlarla alınlaşırsanız, sakin olun ve sırayla hareket edin.

Yangın kapısının (evgin çıkış kapkaloriın) zemin amacı olası bir evgin durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide bünyelmasını sağlamaktır. Aynı zamanda binanın bir yeğinndaki yaman, yangın, tül vs. üzere durumlarda bir anlamda yalıtım sağlayarak bu zararlı koşulların vesair katlara geçişini çelmek yahut olabilir evetğu kadar geciktirmektir.

Yangına karşı güvende geçirmek amacıyla kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, kritik anda insanoğluın birey eminğini uydurmak amacıyla kapı kasası ve kullanılan öteki aksesuarlarıyla Yangın Merdiveni Kapısı itimat oluşum etmekteyiz.

 Buna cevap, bu bapnın asli amacı, yangının farklı odalar beyninde yayılmasını önlemek yahut ağırlatmaktır. Yangın kapısı yönetmeliğine nazaran

Yangın bapsı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta hileüminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki husus ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Yangın merdiven kapısının en sarih özelliklerinden bir öbürü bile emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında makam merdivenleri zehirli dumanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve nazarıitibar etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Report this wiki page